Renata Ničajienė

Rudens derliaus šventę surengusi tinklaraštininkė Ničajienė dalijasi daugiausia pagyrų sulaukusio užkandžio receptu: jam abejingų nebuvo

Rudens derlius skaniausias tada, kai gali juo pasidalinti su draugais – tokia idėja vedina Renata Ničajienė sukvietė savo drauges ir koleges maisto...

Pakeltos lysvės – kaip jau dabar teisingai planuoti derlių (1)

Renata Ničajienė , „Sezoninės virtuvės“ tinklaraščio autorė sako, kad žiemą galima atlikti namų darbus, kad pavasarį būtų galima iš karto...

Iššūkiu „Mėnuo be mėsos" siekia įrodyti, kad net ir viduržiemį galime valgyti skaniai, sveikai bei gaminti iš vietinių daržovių

Tai įmanoma ir net primygtinai rekomenduojama. Taip sako sezoninio maisto tinklaraštininkė, knygų autorė Renata Ničajienė , išsikėlusi iššūkį...

Lietuviški meduoliai – kokius kepti per šias Kalėdas?

Be meduolinių sausainių jau daugelis neįsivaizduoja šventinio Kalėdų laukimo. Jie populiarūs visoje Europoje, ypač šiaurės šalyse – nuo...

Magiška Kalėdinė kelionė su kepiniais iš visos Europos: kulinarinių knygų autorė dalinasi, kaip išsikepti panettone, brandintą džiovintų vaisių pyragą, švedišką vainiką, štoleną ir kt.

Ar girdėjote? Visi nuolat kalba, diskutuoja, samprotauja – šios Kalėdos bus kitokios. Taip, ne vienas palinkčios galva – jos bus ramesnės, su...