Renata Ničajienė

NAUJIENOS

Pasivažinėjus po individualių namų kvartalus galima įsitikinti, kad beveik visuose kiemuose puikuojasi mažesnė ar didesnė kepsninė. Pastaraisiais...

Renata Ničajienė , „Sezoninės virtuvės“ tinklaraščio autorė sako, kad žiemą galima atlikti namų darbus, kad pavasarį būtų galima iš karto...

Tai įmanoma ir net primygtinai rekomenduojama. Taip sako sezoninio maisto tinklaraštininkė, knygų autorė Renata Ničajienė , išsikėlusi iššūkį...

Tikriausiai nei vienas neįsivaizduoja savo šventinio stalo be jau tradiciniais tapusių mamos ar močiutės kepinių: lengvų ir minkštučių plikytų...

Be meduolinių sausainių jau daugelis neįsivaizduoja šventinio Kalėdų laukimo. Jie populiarūs visoje Europoje, ypač šiaurės šalyse – nuo...

Vieną lapkričio dieną Vilniuje, Čiop Čiop kulinarinėje studijoje, tyliai, tarsi švenčių pogrindyje, vienas po kito sukosi garsūs Lietuvoje...