Pusryčiai – įprastai dienos pradžioje (iki vidurdienio) valgomas patiekalas kartu su šaltu ar karštu gėrimu. Pusryčiams patiekiamo maisto ir gėrimų įvairovė įvairiose šalyse yra susijusi su tam tikromis tradicijomis ir papročiais.
Gardžiausius pusryčių receptus rasite čia.
Kaip sveikai planuoti pusryčių laiką, ar juos valgyti išvis, informaciją rasite čia.
Šis čiabatos užkandis tinka ir pusryčiams , ir vakarienei. Itin turtingo skonio patiekalas tikrai nustebins pirmą kartą jį valgančius. Čiabatos...
Blynai su varške – tokie universalūs, kad tinka ir pusryčiams , ir vakarienei. Juos mėgsta ir mažas, ir didelis. Blynus su varške patiekite...
Paruoškite pusryčiams buritą – gardų paplotį su kumpiu , daržovėmis ir kiaušiniene. Tai sotus patiekalas, tinkamas ruošti tiek namuose, tiek...
Sumuštinis su plėšyta vištiena – didelis ir itin sotus. Tad jį galima ruošti ne tik pusryčiams , bet ir iškylos pietums. Sumuštinis su...
Sakoma, pusryčiai – svarbiausias dienos valgis. Taip teigia ne tik liaudies išmintis, bet ir šiuolaikiniai mitybos specialistai, o jie turi svarių...