Prancūzijos virtuvė

Nors vasara jau čia pat, tačiau kol kas sulaukiame daugiau lietaus nei saulės. Kol negalime mėgautis vasariškomis pramogomis, leidžiame laiką namuose...

Stalo puošmena: prancūziška tarta su svogūnais  (4)

2020 m. balandžio 10 d. 17:37

Pažinkite pasaulio šalių virtuvę neiškeldami kojos iš namų. Šį kartą kviečiame išbandyti tradicinį prancūzų virtuvės patiekalą – tartą...

Turiu pripažinti, kad aš kaip tikra didmiesčio gyventoja, tik visai neseniai atradau Halės turgavietę . Ir labai liūdžiu, kad tą padariau tik dabar,...

Ketvirtadienį, kovo 21 d., jau penktus metus iš eilės viso pasaulio virtuvės šefai atiduos duoklę Prancūzijos virtuvei . Daugiau nei 5 000 virėjų...

Profesionalus konditeris Ali Gadžijevas pristato vidurio Prancūzijoje kilusį ir visame pasaulyje išpopuliarėjusį desertą – klafutį su...

Trečius metus iš eilės sėkmingai besivystantis „30 geriausių restoranų“ Lietuvoje projektas įgavo pagreitį. Suskaičiuoti gastronomijos...

TIRPSTA BURNOJE: paryžietiškas FLANAS  (16)

2016 m. lapkričio 17 d. 11:49

Prancūziškas pyragas „SAVARENAS“

2016 m. lapkričio 2 d. 10:46

Prancūziškas bulvių apkepas  (1)

2016 m. kovo 13 d. 00:00

Troškinta vištiena PRANCŪZIŠKAI  (4)

2016 m. sausio 14 d. 11:25

Prancūziški pyragaičiai – MADELEINES

2016 m. sausio 9 d. 00:00

Prancūziškas svogūnų apkepas  (3)

2015 m. lapkričio 26 d. 13:29

Balta mišrainė prancūziškai

2015 m. rugsėjo 30 d. 00:00

Prancūziškas bulvių apkepas  (4)

2015 m. rugsėjo 8 d. 10:18

Švelnus Provanso troškinys  (2)

2015 m. rugpjūčio 12 d. 09:29

Prancūziškai keptas viščiukas

2015 m. rugpjūčio 5 d. 10:29

SKANUMĖLIS: česnakinės midijos

2015 m. birželio 15 d. 09:41

Šokoladinis desertas – mousse

2015 m. vasario 22 d. 11:15

Prancūziški Siuzetės blyneliai  (3)

2015 m. sausio 12 d. 00:01

Burgundiškas mėsos troškinys

2015 m. sausio 10 d. 00:01

|Maža didelių žinių kaina