Lietuviškų pagardų gamintojos bendrovės „Daumantai LT“ vienas iš produktų „Tradicinis“ pomidorų padažas neapleidžia populiariausiojo pozicijos. Tačiau tai, kas atrodytų paprasta ir aišku – pasiekiame sunkiai. Tuo įsitikino šį padažą kūręs bendrovės technologas inovacijoms ir kokybei Algis Kairys, ku...
Pomidorų padažas
35 straipsnių
Pica su burata – toks patiekalas, kurį gardžiausia valgyti keliems. Didelę picą smagu laužyti ir kabinant buratos sūrį mėgautis maistu ir buvimu drauge. Pica su burata patiks ir jūsų mažiesiems.
Krabų lazdelių tešloje turbūt nemėgsta tik tas, kas alergiškas jūros gėrybėms. Pasigaminkite šių krabų lazdelių tešloje – jos gardžios tiek šiltos, tiek šaltos.
Kartais šaltibarščiai ar šašlykai – nuo vasaros neatsiejamas maistas, įvardijami kaip blogis. Esą verčiau jų nesirinkti, nes gali pakenkti figūrai. O kur dar prie jų valgomos bulvės ar pomidorų padažas!
Dauguma žmonių stengiasi apsipirkti maisto produktų su atsarga, kad netikėtai nepritrūktų, ypač jei kalbama apie tai, kas vartojama rečiau, nedideliais kiekiais, tiesa, pastoviai ir mėnesį ar net metus laiko. Ryškiausias tokio produkto pavyzdys – pomidorų padažas. Nusipirkusios didesnį indelį, šeimi...
Daugelis iš mūsų galėtume išleisti žymiai mažiau pinigų maistui, tačiau reikia žinoti, nuo ko pradėti. Vertėtų apgalvoti, kur ir kokius maisto produktus pirkti, o kokių vengti, jei norite gyventi taupiau, rašo businessinsider.com
Šis pomidorų padažas labiausiai tinka prie mėsos ar žuvies patiekalų, bet juo galima gardinti ir salotas. Šviežiai pagamintas keptų pomidorų padažą šaldytuve galite laikyti kelias dienas.
Receptu dalijasi tinklaraščio „Lithuanian in the USA“ autorė Liucija Galinytė.
Šis troškinys yra mėgstamas mano šeimos ir tik pasitaikius progai visada jį gaminame.
Šį karštąjį patiekalą „ Aštuonkojai pomidorų padaže “ mes išmokome pasigaminti Toskanoje, Elbos saloje. Pirkdami aštuonkojį turguje renkamės iš dviejų rūšių – stambų, uolinį, su dvejomis eilėmis narelių, arba vienos eilės narelių – smėlinį. Smėliniai aštuonkojai yra mažesni, jiems pagaminti sugaišta...
Gardūs ir greitai paruošiami kukuliai, o ingredientus tikrai rasite savo virtuvės spintelėse.
Teko išbandyti ne vieną pomidorų padažo receptą. Ir visada pavyksta šiaip sau – arba būna per skysti, arba kažko atrodo lyg trūksta. O šis – tirštas ir sodraus skonio.
Kalafioro ir varškės sūrio kotletai ne tik atrodo labai dailiai, bet ir skoniu beveik pralenkia įprastus mėsos kotletus. Kalafioro kotletus ypatingais padaro specialus kiaušinių ir miltų plakinys, kuriuo padengti kotletai iškepa purūs ir minkštučiai. Gaminant patiekalus su kalafioru visada reikia ko...
Tie, kas mėgstate lankytis meksikietiškuose restoranuose tikrai esate ragavę pomidorų padažo patiekiamo prie tortilijų traškučių. Aš tą padažą labai mėgstu, taip mėgstu, kad jį gaminu ir namuose. Kai atradau šį receptą, jis tapo mano nr.1 pomidorų padažu prie įvairių užkandžių, ir, žinoma, tortilijų...
Prasidedanti vasara kursto mintis apie ilgai lauktas, saulėtas atostogas. Dienos bėgyje daugelis bent kelioms minutėms nusikelia į savo svajonių šalį, kurioje mėgaujasi įspūdingais vaizdais, virtuvės šedevrais ir alsuojančia kultūra. Ar žinote, kad nukeliauti į norimą pasaulio kampelį galite ir savo...
Apie šį patiekalą galiu pasakyti viena – idealus pomidorų padažas su mėsos kukuliais. Ir visai negaila to sugaišto laiko virtuvėje, nes skonis pranoksta visus lūkesčius. Tiesiog labai skanu! Tad jeigu ieškote nepaprastai gardaus patiekalo vakarienei ir turite laiko sukiotis virtuvėje, būtinai išband...
Kečupas – nepamainoma priemonė grožio procedūroms, automobilio poliravimui, rūdžių šalinimui ir ne tik (36)
Jei šaldytuve radote senokai užsistovėjusį kečupą, neskubėkite jo išmesti. Jį galima panaudoti kitoms reikmėms, ne vien maistui.
Dažnai išmetame į šiukšlių dėžę produktus, kosmetines priemones kietose pakuotėse. Ir ne todėl, kad indelis ar pakelis jau tuščias, o todėl, kad negalime iškrapštyti likučių. Štai keli patarimai, kaip visą sunaudoti iki paskutinio lašo.