polifenoliai

Prieš keletą metų kardinaliais svorio ir išvaizdos pokyčiais nustebinusi aktorė Larisa Kalpokaitė iki šiol džiaugiasi į gerą pusę pasikeitusiu...

Šiomis dienomis ypač daug kalbama apie imuninę sistemą, tikintis, kad kiekvieno mūsų organizmas atlaikys ne tik pasaulį užpuolusį virusą, bet ir...

Ar žinojote, kad šalys, kuriose gausiai valgomas šokoladas , pasižymi didesniu Nobelio laureatų skaičiumi? Taip teigiu, remdamasi 2012 m. atliktu...

Omega 3, omega 6, omega 9 – dažniausiai kartu minimos riebalų rūgštys, kurių nauda niekas neabejoja.

Praeitą savaitę Lietuvoje besilankęs garsus britų onkologas profesorius Robertas Thomasas pristatė naują savo knygą „Gyvenimas susirgus vėžiu ir...

Aliejaus someljė Liana Davletšina ir sveikatos ugdymo specialistas Artiomas Šabajevas atsakė į klausimą, ar galima kepti alyvuogių aliejuje ir ar...

|Maža didelių žinių kaina