Kartais vienas kitam pasipasakojame apie aplankytų miestų „dvasią“. Bet kas gi tai galėtų būti – ta „miesto dvasia“? Kažkur patiko, patyrėme stiprių įspūdžių, įspūdžiai stipriai įsirėžė atmintyje, jie vis sugrįžta ir masina grįžti į TĄ miestą.
Pilies skliautai
7 straipsnių
Vienas žymiausių Lietuvos restoranininkų Arūnas Oželis, prieš metus pakalbintas prisidėti prie LRT TV projekto „Lietuva gali“, buvo tiesmukas: padėsiu, jeigu verslas bus man įdomus.
Įrengti gerą restoraną Vilniuje ir Biržuose kainuoja tiek pat, produktai kainuoja tiek pat, tačiau Biržuose už patiekalą tokios kainos, kaip sostinėje, neužsiprašysi. Tad koks galėtų būti restorano provincijoje sėkmingos veiklos receptas, kad ir svečias liktų patenkintas, ir savininko kišenė storėtų...
Ne vieną prabangų restoraną įkūręs Arūnas Oželis iki šiol negali pamiršti karbonado, kurį pirmą kartą suvalgė gimtuosiuose Biržuose. Gali būti, kad būtent šis patiekalas žymų restoranininką pastūmėjo į viešojo maitinimo verslą.
Ne vieną prabangų restoraną įkūręs Arūnas Oželis iki šiol negali pamiršti karbonado, kurį pirmą kartą suvalgė gimtuosiuose Biržuose. Gali būti, kad būtent šis patiekalas žymų restoranininką pastūmėjo į viešojo maitinimo verslą.
Ne vieną prabangų restoraną įkūręs Arūnas Oželis iki šiol negali pamiršti karbonado, kurį pirmą kartą suvalgė gimtuosiuose Biržuose. Gali būti, kad būtent šis patiekalas žymų restoranininką pastūmėjo į viešojo maitinimo verslą.
Ne vieną prabangų restoraną įkūręs Arūnas Oželis iki šiol negali pamiršti karbonado, kurį pirmą kartą suvalgė gimtuosiuose Biržuose. Gali būti, kad būtent šis patiekalas žymų restoranininką pastūmėjo į viešojo maitinimo verslą.