Pica su burata – toks patiekalas, kurį gardžiausia valgyti keliems. Didelę picą smagu laužyti ir kabinant buratos sūrį mėgautis maistu ir buvimu drauge. Pica su burata patiks ir jūsų mažiesiems.
Picos
42 straipsnių
Kai nėra laiko, kviečiame gaminti mini picas su špinatais. Procesas greitas, o rezultatas – nuostabus. Iš vieno „Mantinga“ picos tešlos lakšto pagaminsite 6 mini picas su špinatais.
Susiruošėte gaminti picą, o picos pado neturite? Ne bėda – juk jį galimapasigaminti patiems. Ir, patikėkite, toks picos padas bus kur skanesnis už pirktinį.
Žiūrėkite, yra toks reikalas. Visur skelbia, kad skrydžių iš Lietuvos žiemos tvarkaraštis yra stipriai apkarpytas. Žinia, tai daugiau liečia pigių oro linijų viražus, nes tradicinės oro bendrovės dirba kaip dirbusios, tačiau kad ir kokie turtingi būtų lietuviai, pigiosios vis dar yra daugiausia kele...
„Domino’s Pizza“ viešnagė picų šalyje buvo neilga, nes italai pirmenybę teikia vietinėms picerijoms, o ne amerikietiškai jų versijai.
Kiekvienas verslas turi savo unikalią istoriją. Tą raziną, kuri paskanina bet kurį pasakojimą. Profesionalus picų kepėjas, sostinėje esančios picerijos „Pizza di Ascari“ bendraįkūrėjas, lenktynininko Vaidoto Žalos verslo partneris Audrius Andriuškevičius šią istoriją pasakoja su tokiais žiburiukais ...
Turtinga Italijos istorija bei kraštovaizdžiai gniaužia kvapą, o itališkos virtuvės patiekalais žavisi visas pasaulis. Pagalvojus apie Italiją, pirmiausia vaizduotėje iškyla įspūdingo grožio pakrantės bei gardžios picos. Visgi, šis patiekalas netruko išpopuliarėti ne tik Italijoje, bet ir visame pas...
Nustebinkite ne tik vaikus, bet ir kitus šeimos narius. Pagaminkite mini picų, kurios gali būti tiek pagrindiniu patiekalu, tiek desertu, siūlo Alfas Ivanauskas.
Mano asmeniniame restoranų sąraše yra tokių vietų, kurias aplankyti noriu jau labai seniai, bet vis to nepadarau. Kartais nėra patogu nuvykti į restoraną, esantį kitame miesto gale, o kartais tiesiog prioritetą teikiu jau išbandytoms vietoms ir savo mėgstamiems patiekalams. Tikrai stebiuosi, kiek da...
Trylika metų be atostogų, treji metai – be laisvadienių, o pirmus porą metų, kai ėmėsi verslo, ji miegodavo vos dvi tris valandas. Tokiu ritmu gyvena Natalija Vaicekauskienė, „Picų lobyno“ įkūrėja.
Svečias atėjo, pavalgė ir išėjęs niekada nebesugrįš, o jį pakeis kiti lankytojai – tokiu verslo modeliu vis dar vadovaujasi nemaža dalis Palangos J. Basanavičiaus gatvės verslininkų.
100-ąjį „Žalgirio“ tašką pelnęs Jokubaitis papildomų išlaidų nepatirs: sąskaitą už picas apmokės Udrihas (2)
100-ąjį „Žalgirio“ tašką pelnęs Rokas Jokubaitis išvengė papildomų išlaidų. Sąskaitą už picas apmokės Beno Udrihas, mače su Prienų-Birštono „Vytauto“ komanda nepelnęs taškų.
Neapolio žongliravimo picomis menas ketvirtadienį buvo įtrauktas į UNESCO nematerialaus paveldo sąrašą, į kurį taip pat pateko ir daugiau kultūrinių vertybių, pavyzdžiui, Saudo Arabijos sienų piešiniai, tradiciškai kuriami tik moterų.
Neapolio žongliravimo picomis menas ketvirtadienį buvo įtrauktas į UNESCO nematerialaus paveldo sąrašą, į kurį taip pat pateko ir daugiau kultūrinių vertybių, pavyzdžiui, Saudo Arabijos sienų piešiniai, tradiciškai kuriami tik moterų.
Vaizdo įrašas iš pirmojo picų vakarėlio Tarptautinėje kosminėje stotyje (TKS) sulaukė didžiulio internautų susidomėjimo. Savaitgalį TKS astronautai internete pasidalijo nuotraukomis ir vaizdo įrašu, kur matoma, kaip jie patys kepė nedideles picas. Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų – t...
Veganiškos picerijos „Kaimynai“ šefas Karolis Preikšaitis DELFI Maistui išdavė veganiškos Kipro picos receptą tiems, kurie pasiilgo saulėtų atostogų šiltuose kraštuose.
Egidijus Lapinskas – ne naujokas virtuvėje. Jis yra įkūręs jau aštuonis sėkmingus restoranus, o visai neseniai jo maitinimo įstaigų kolekciją papildė nauja picerija „Time 4 Pizza“. Pašnekovas kalba, restoranų verslas yra daug įdirbio reikalaujantis užsiėmimas ir užsimena, kad yra išradęs restoranų s...
Mitybos specialistai nuolat primena pusryčių svarbą, tačiau ryte į darbą išskubėję žmonės pamiršta, kad pietūs – taip pat labai svarbus dienos valgis, kurio negalima praleisti. Dirbantys intensyvų ir streso kupiną darbą, neretai nejaučia alkio jausmo, jį ignoruoja arba tiesiog neranda laiko tinkamai...
Jeigu lauko kioskelyje, bare ar restorane picą ir burgerius valgote naudodamiesi įrankiais, turėkite galvoje – po mirties jums rezervuota vieta Dantės Pragaro trečiajame rate.
Rudolfo pareigų spektras gali išsiplėsti – jis gali būti užimtas ne tik kartą per metus prieš Kalėdas, kai padeda Kalėdų Seneliui išvežioti dovanas, bet visą žiemą. Šis šiaurinis elnias dresuojamas pristatyti karštą picą.