Perdirbta mėsa

Daktaras išvardijo 3 didžiausias lietuvių mitybos blogybes: taip sukeliate sau lėtines ligas ir lemiate ankstyvą mirtį (12)

Lietuvių sveikata pagal įvairius rodiklius yra viena prasčiausių Europos Sąjungoje – tokius duomenis skelbia Europos Komisija savo apžvalgoje....

Kaip gaminti maistą ant žarijų, kad neprisivalgytume toksinų? Vieną klaidą daro daugelis (1)

Susirinkti su draugais prie grilio – viena iš priežasčių, kodėl taip mylime vasarą. Rusenančių žarijų karštis virš jų gaminamam maistui...

Ne visada lašišą valgyti sveika: viena rūšis didina vėžio tikimybę (3)

Visi girdėjome, kad lašišą valgyti sveika. Juk tai – puikus omega-3 ir omega-6 riebiųjų rūgščių šaltinis. Bet ar bet kokią lašišą valgyti...

Išsiaiškino, kokį maistą valgydami, greičiau pasensite: tai veikia mūsų chromosomas (2)

Gausiai vartojant pramoniniu būdu intensyviai perdirbtus produktus pakinta senėjimo procesus lemiančios chromosomos. Ši tyrimo išvada buvo pristatyta...

Kodėl japonai tokie ilgaamžiai? Onkologas Tsuji įvardijo pagrindinę geros sveikatos taisyklę (2)

Japonai – viena ilgiausiai gyvenančių tautų pasaulyje. Net ir būdami garbaus amžiaus jie atrodo kur kas jauniau nei jiems yra metų. Mokslininkai...