Paulius Janušas

NAUJIENOS

Trečiadienio vakarą įvyko restorano „Prancūzai“ vasaros terasos atidarymas. Puikus oras, virtuvės šefo patiekalai ant griliaus ir prie jų...

Trečiadienio vakarą įvyko restorano „Prancūzai“ pirmojo gimtadienio šventė ir naujojo meniu pristatymas. Kaip pasakoja restorano šefas, prie šio...

Kreminė moliūgų sriuba yra tai, be ko neįsivaizduojame šaltojo sezono. Kepame moliūgų pyragus, bandeles, apkepus, dedame juos į troškinius. O ar...

Nuo seno laikomasi papročio, kad ant Kūčių stalo turi nugulti 12 patiekalų. Artėjant šventėms, turbūt dažnas susimąsto: o kokius patiekalus...

Prieš pat prasidedant šventiškiausiam metų mėnesiui, penktadienį, lapkričio 30 d. atgimstančiame Vilniaus stoties rajone ant geležinkelio bėgių...

Tradicinės prancūzų virtuvės puošmena – patarška – namuose gali būti pagaminama be didelių pastangų. Netikite? Vilniuje įsikūrusio restorano...