Prenumeruok

patiekalas

patiekalas

Patiekalas (angl. dish; rus. блюдо) – valgis, paruoštas iš kelių ingredientų, ir paprastai skirtas valgyti prie stalo kaip pusryčių, pietų, vakarienės dalis. Patiekalai paprastai patiekiami stalo induose – lėkštėse, dubenyse, puodeliuose, salotinėse ir kt. Kai kurie patiekalai gali būti valgomi laikomi rankose ar užmauti ant iešmo (pvz., šašlykas).

NAUJIENOS

Ir pusryčiams, ir vakarienei gaminkite perlinio kuskuso salotos su pomidorais . Keptos daržovės kuskuso kruopų patiekalui suteikia gaivios...

Plovas yra tradicinis Vidurio Azijos ir Artimųjų Rytų patiekalas, kurio receptų žinoma daugiau nei 1000. Šiam gardžiam patiekalui nereikia daug...

Kokia prasme „visko”? O tai anksčiau buvo ne visko?

Ryškiausi pramogų pasaulio veidai ketvirtadienio vakarą griausmingai atvėrė naujo restorano sostinėje duris. Įžymybėms buvo paruošti gardūs...

Jei mėgstate patiekalus su česnako kvapu ir skoniu, – gaminkite daržovių salotos su skrudinta duona . Šir receptas – sotaus ir tuo pat metu...

Šiek tiek aštri, šiek tiek pikantiška, net šiek tiek saldoka – tokia yra morkų sriuba su kokosų pienu ir imbieru . Tokiu patiekalu tikrai...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10