Virtuvė (arba kulinarinė tradicija) - maisto gaminimo tradicijų visuma, būdinga tam tikram regionui ar tam tikrai žmonių grupei. Ji tampa svarbia kultūros ir tapatybės dalimi, panašiai kaip nacionaliniai rūbai, nacionalinė vėliava ir kiti simboliai.
Kiekvieną rudenį lietuviai patraukia į miškus , kuriuose randa begalę skirtingų rūšių grybų . Vieni juos džiovina, kiti marinuoja, konservuoja...
Vilnius nuo seno turėjo galimybę būti tuo Lietuvos miestu, kurio gyventojai pirmieji susipažindavo su pasaulio virtuvių skoniais ir madomis. Greta...
Pirmasis lietuviškų cukinijų derlius jau pasiekė parduotuves. Šios daržovės puikiai tinka beveik visur: į įvairiausius troškinius, salotas, jas...
Tiek kulinarijos profesionalus, tiek maisto mėgėjus kasmet sutraukia viena vienintelė Lietuvoje ir Baltijos šalyse maisto ir gėrimų paroda BAF . Ji...
Ne tik drabužių spintoje, bet ir lėkštėje egzistuoja tam tikros mados. Netradicinis kulinaras Jonas Jonušas , restorano „Untold“ virtuvės...