parmezanas

Šis tekstas yra truputį apie viską. Apie mafiją, apie meilę tėvynei, apie neapykantą tėvynei, apie žiaurų koronavirusą Italijoje, apie...

Pescoi – Gian Luca Demarco šeimos balandėliai .

Maisto gaminimo technologijų mokytoja Daiva Kovzan pagamino itin lengvai paruošiamas itališkas salotas , kurių pagrindas – kriaušės ir parmezano...

Taip įdarytais grybais nustebinsite ne tik savo šeimyną, bet ir svečius. Garantuoju, kad visi prašys recepto. Paruošti šiam užkandžiui jums...

Voveraitės – vienos geidžiamiausių grybautojų laimikių. Šie grybai – ne tik labai skanūs ir kvapnūs, bet ir labai puošnūs. Šį kartą...

Net tada, kai svarbu nepriaugti papildomų kilogramų ar net sumažinti kūno apimtis, galima valgyti skaniai. Toliau paminėta keletas portale...

Greitas skanėstas: trijų sūrių spurgytės  (4)

2017 m. balandžio 22 d. 19:42

Perlinės kruopos su grybais  (3)

2017 m. kovo 27 d. 00:00

Traški su parmezanu kepta lašiša  (9)

2016 m. gruodžio 31 d. 00:00

Ūkininkas - apie skanėsto iš kaimo legendą  (6)

2015 m. rugsėjo 20 d. 08:00

Kodėl reikėtų gerti nepasterizuotą pieną  (30)

2015 m. rugpjūčio 9 d. 00:00

|Maža didelių žinių kaina