nugarinė

Vertingiausia kiaulienos dalis, iš kurios pasigaminsite skanių ir mažiau kaloringų patiekalų

Kiaulienos nugarinė – viena populiariausių mėsos dalių, iš kurios galima pagaminti daugybę skanių patiekalų. Šios mėsos – kokybiškos ir...

Kiaulienos kepsniai su pomidorais ir pievagrybiais

Šie kiaulienos kepsneliai skanūs vieni ar tik su salotomis ir šviežiomis daržovėmis.

IKI Kalėdų stalas. Kaip atrodo profesionalios kulinarės Kalėdų stalas: nuo tradicinių virtinukų ar čatnio iki vegetariškų patiekalų RECEPTAI

Atrodytų, kam kitam, jei ne profesionaliai šefei, gali būti itin lengva planuoti savo Kalėdų stalą. IKI vyriausioji kulinarė, Panevėžio...

Kaip iškepti skaniausią T-bone kepsnį?

Kaip išsikepti skanų, minkštą, sultingą kepsnį – klausimas, kylantis ne vienam mėsos mėgėjui. Tikra virtuvės pažiba gali tapti jautienos...

Šiaurės šalių virtuvė (Suomija): elnienos nugarinė su sezoninėmis daržovėmis

Restorano „Steak House Helios“ vyr. virėja Honorata Lyndo keletą savaičių stažavosi Helsinkio restorane „Palace Gourmet“, kur mokėsi Šiaurės...