Duonos istorija skaičiuoja galybę metų, jos receptai per šimtmečius buvo ištobulinti ir praplėsti iki tokios gausos, jog šiandien ji patiekiama net...
Net ir tradicinis obuolių pyragas gali būti pagamintas bent šiek tiek sveikiau, o sąžinė, valgant jau ne pirmą jo gabalėlį, – ramesnė. DELFI...
Turbūt kiekvienas lietuvis yra girdėjęs liaupsių, dedikuotų italų virtuvei. Šios šalies maisto ruošimo tradicijos turi labai gilias šaknis, todėl...
Senovės lietuviai, kaip ir kitos žemdirbių tautos, duoną pelnydavo sunkiu darbu ir kruopštumu, todėl ją brangino, gerbė ir net apie ją kūrė...
Ekleras – desertas iš plikytos tešlos su kremu viduje – yra laikomas vienu didžiausių prancūzų virtuvės šedevrų. Anot maisto istorikų,...