netikras zuikis

8 straipsnių

Keptą sultingą mėsos maltinį arba taip vadinamą netikrą zuikį iki šiol gamina daug tradicinės virtuvės mėgėjų. Pasak UAB „Ilzenbergo ūkis“ vadovės Dianos Jokimčienės, net ir pats kasdieniškiausias patiekalas, pagamintas iš šviežių ir natūralių ingredientų, paskanintas tinkamais prieskoniais, gali ta...

Šeštadieniais, 11 val „Delfi TV“ žiūrovus kviečia eksperimentuoti virtuvėje kartu su čia rodoma laida „Receptų receptai“. Kaskart net 10 receptų žiūrovams pasiūlančioje laidoje šįkart bus galima pamatyti Velykų stalui skirtus patiekalus. Prieš laidą pasikalbėjome su puikiai gaminančia laidos „Delfi ...

Liucija Galinytė

Šis netikras zuikis yra kiek įmantresnis – įdarytas virtais kiaušiniais. O trijų mėsos faršų kombinacija netikram zuikiui yra tiesiog ideali. Zuikis iškepa ne per kietas ir ne per riebus, o skonis ypatingai geras. Anksčiau netikrą zuikį kepdavau naudodama tik vieną mėsos rūšį, dažniausiai kiaulieną,...

Lietuviai itin mėgsta vištieną – tiek pirkti ją šviežią ar atvėsintą, tiek rinktis jau gaminti paruoštą. Per metus prekybos tinkle „Maxima“ vidutiniškai nuperkama per 12 tūkst. tonų vištienos, kalakutienos bei kitos paukštienos kasdieniam vartojimui.