mišrainė

mišrainė

Mišrainė – šaltasis patiekalas, ruošiamas maišant įvairias susmulkintas daržoves su kitais maisto produktais ir užpilamas padažu.

Gaminame iš perlinių kruopų: 12 gardžių ir sočių patiekalų – kai kuriuos gamino dar mūsų močiutės

Perlinės kruopos – tai vienos populiariausių kruopų pasaulyje. Jos gaminamos iš pilno grūdo, nelukštentų miežių grūdų, todėl yra labai geras...

Kitoks Kalėdų stalas: tradicinių valgių atisakyti nereiks, bet šis tas svarbaus pakeista du tobulai Kalėdų vaišėms tinkantys receptai

Per jaukiausiomis metų šventėmis tituluojamas Kūčias ir Kalėdas dalijamasi ne tik šiluma ar dovanomis, bet ir maistu. Nors stalai neretai lūžta nuo...

Dietistė papasakojo, kaip pasidaryti mišrainę sveikiau: siūlo vengti kelių ingredientų

Mišrainės – lietuvių pamėgtas patiekalas, kuris nepraranda populiarumo, tačiau anot mitybos ekspertų, šios salotos gali būti ne tik skanios, bet...

Skaniau už tradicinę – išbandykite 3 baltosios mišrainės variacijas

Baltoji mišrainė – vienas tų patiekalų, be kurio neįsivaizduojamas lietuvių šventinis stalas. Ne išimtis ir artėjančios Velykos . Visgi, nors...

Baltoji mišrainė – ryškesnio nei įprasta skonio (1)

Nė vienas šventinis stalas neįsivaizduojamas be baltosios mišrainės. O jei tradicinis receptas pabodo, vos keli nauji ingredientai gali patiekalui...