Mišrainė – šaltasis patiekalas, ruošiamas maišant įvairias susmulkintas daržoves su kitais maisto produktais ir užpilamas padažu.
Perlinės kruopos – tai vienos populiariausių kruopų pasaulyje. Jos gaminamos iš pilno grūdo, nelukštentų miežių grūdų, todėl yra labai geras...
Per jaukiausiomis metų šventėmis tituluojamas Kūčias ir Kalėdas dalijamasi ne tik šiluma ar dovanomis, bet ir maistu. Nors stalai neretai lūžta nuo...
Mišrainės – lietuvių pamėgtas patiekalas, kuris nepraranda populiarumo, tačiau anot mitybos ekspertų, šios salotos gali būti ne tik skanios, bet...
Baltoji mišrainė – vienas tų patiekalų, be kurio neįsivaizduojamas lietuvių šventinis stalas. Ne išimtis ir artėjančios Velykos . Visgi, nors...
Nė vienas šventinis stalas neįsivaizduojamas be baltosios mišrainės. O jei tradicinis receptas pabodo, vos keli nauji ingredientai gali patiekalui...