Mano patiekalo istorija

13 straipsnių

„Delfi“ skaitytoja Darnebridžita

Maisto gaminimas nėra mano stiprioji pusė. Ir čia dar švelniai parašyta. Gal produktų atžvilgiu būtų humaniškiau, jeigu jie į šiukšlių dėžę keliautų iš karto – be mano rūpestingų rankų prisilietimo. Mėlyno atspalvio trintos sriubos, kaip Bridžita Džouns, dar neišviriau (yra kur tobulėti), tačiau vie...

„Delfi“ skaitytojas Andrius

Mano virtuvė paprasta ir būdai paprasti. Gyvenu vienas, bet skaniai valgyti norisi. Pabandykit šiuos paruošimus, patiks ir jums. Geriausia dalis yra tai, kad jie užima labai mažai laiko, tai grįžus namo iš darbo labai patogu.

„Delfi“ skaitytoja Aušra

Kartą maisto prekių parduotuvėje nuobodžiai stovėdama prie kasos ir laukdama savo eilės susimokėti už prekes, apžiūrinėjau spalvotą žurnalų skyrių. Akys užkliuvo už žurnalo pavadinimu „Lavkarbo“ (liet. „mažai angliavandenių turinti mityba“ arba „keto“). Antraštė viršelyje teigė: „Geras maistas, kuri...