Maisto institutas

Kauno technologijos universiteto (KTU) Maisto institutas ištyrė surimio gaminio – „Snieginio krabo“ – baltymų virškinamumą, maistinę ir...

Kauno technologijos universiteto ( KTU ) mokslininkai tiria galimybes panaudoti uogų išspaudas perdirbtų mėsos produktų kokybei pagerinti ir galbūt...

Kiekvienas žinome, kad valgydami ne tik nuslopiname alkio jausmą, bet ir suteikiame savo organizmui tam tikrų medžiagų. Kokios jos – priklauso tik nuo...

Lietuvos agrarinės ekonomikos instituto direktorė dr. Rasa Melnikienė įsitikinusi, kad perdėtas dėmesys vien ekonominei žemės ūkio veiklos pusei...

Griežti reglamentai ir investicijos į naujausias technologijas turėtų užtikrinti saugią maisto gamybą, bet „koldūnų skandalas“ parodė, kad...

Institutų integravimas į universitetus sutelks mokslinį potencialą, dėl to Lietuvos universitetų tarptautiniuose reitinguose laukia šuolis. Tokios...

Bus renkama skaniausia duona  (43)

2008 m. birželio 9 d. 15:19

Stiklinė pieno prieš butelį kokakolos  (71)

2005 m. rugsėjo 21 d. 13:40