lietuvių kulinarinis paveldas

Vien dėl šio patiekalo verta važiuoti į Aukštaitiją: patyręs virėjas neatsigina norinčių sužinoti slaptą receptą (4)

Su Arūnu Činčiu susitikome jo sodyboje, Žiurių kaime. Rodos, užsilipus ant aukštesnės kalvos – išvysi Latvijos lygumas. Pasienis vos už 4...

Kaip neužmigti po sočių pietų? Unikalios kavos, kurios padeda suderinti žvalumą ir ramybę  „Nematyti Anykščiai“ 4 dalis

Gilių kava – vietoj pusryčių, kiaulpienių – kad greičiau susivirškintų cepelinai. Liaudiškų patarimų lobynas neretai praverčia tiems, kurie...

Neatrastas skonis: kas galėjo pagalvoti, kad šie paukščiai valgomi

Šių dienų paukštiena dažnam lietuviui – tai vištų, kalakutų, na dar geriausiu atveju žąsų ir ančių mėsa, tačiau istoriniuose šaltiniuose...