Kalėdinių eglių čempionato fone yra naujiena iš gastronominės politikos. Štai ji: Lietuvos valstybingumo epicentras – Seimas – pagaliau vėl...
Lapkričio pradžioje, „Ogmios mieste” duris atvėrė tradicinės lietuviškos virtuvės entuziastai – restoranas SÃVA. Nors „Ogmios mieste“ šis...
Tie, kas mėgsta balandėlius, bet neturi jokio noro prie jų sugaišti kelias valandas, labai rekomenduoju išbandyti šį vienos keptuvės balandėlių...
Lietuviška virtuvė neįsivaizduojama be daržovių pažibos – bulvės . Daugybė patiekalų – cepelinai, bulvių plokštainis, bulviniai vėdarai...
Medus lietuviams nuo seno turėjo ypatingą, netgi sakralinę reikšmę. Jo kopinėjimo tradicijos mūsų šalyje siekia dar neolito laikotarpį,...