konditerija

konditerija

Konditerija – cukriniai ir miltiniai saldumynai. Pagrindinės žaliavos naudojamos konditerijoje yra šios: miltai (kviečiai, mažiau kukurūzai, ryžiai, avižos, kt.), cukrus, medus, vaisiai ir uogos, pienas ir grietinėlė, riebalai, kiaušiniai, mielės, krakmolas, kakava, riešutai, maistinės rūgštys, standikliai, kvapiosios medžiagos ir aromatiniai priedai, maisto dažikliai ir kepimo milteliai.

NAUJIENOS

Apie pokyčius, kuriuos į viso pasaulio darbo rinkas atnešė pandemija, kalbama daug. Kol vieni skaičiuoja nuostolius, atleistus iš darbo ir esančius...

Geraisiais „Čitalkos“ laikais į ją, kaip ir į „Neringą“ buvo užsiųsti provokatoriai ir informatoriai“, kurių, žinoma, paprasti svečiai...

Išrinkti Lietuvos metų gaminiai  (7)

2020 m. gruodžio 17 d. 18:18

Gruodžio 17 d. 24-ą kartą skelbiami Lietuvos pramonininkų konfederacijos ( LPK ) rengiamo kasmetinio konkurso „ Lietuvos metų gaminys ”...

Kavinė (pranc. cafe – „kava“) – tai viešojo maitinimo ir laisvalaikio įmonė, panaši į mažą restoraną, tačiau, palyginti su restoranu,...

Atrodo, tešla toks įprastas dalykas, bet tuo pačiu ir sudėtingas. Kaip ją tinkamai išsirinkti, kaip žinoti, kokia tešla yra reikalinga mūsų...

Kavinė (pranc. cafe – „kava“) – tai viešojo maitinimo ir laisvalaikio įmonė, panaši į mažą restoraną, tačiau, palyginti su restoranu,...

Pasivaikščiojimas

2020 m. liepos 1 d. 10:33

Kada ir kokius miltus reiktų rinktis?  (6)

2019 m. liepos 30 d. 16:13