kombučia

NAUJIENOS

Lietuvoje galime didžiuotis plačiu savų uogų bei vaisių racionu. Tačiau vienos uogos yra populiaresnės ir dažniau vartojamos, kitos nepelnytai...

Tai, ką dažnas laiko geru vakaro praleidimu, dažnai baigiasi sunkiu rytu. „Buvo labai geras penktadienio vakaras, bet šeštadienio nebuvo visai“....

Lietuvoje prasidėję karščiai skatina laiką leisti gamtoje, todėl dabar – puikus metas susiplanuoti iškylą. Juolab kad birželio 18-ąją...

Kombučia – natūraliai fermentuotas arbatos gėrimas, kuriame gausu probiotikų, organinių rūgščių, virškinimo fermentų ir antioksidantų....

„Šiandien vėl mielai pasėdėčiau ten, kur buvau prieš kelias savaites. Turkija , Bodrumo regionas, viešbutis, atrodytų, viduryje tyrų, bet tik...

Sveikesnių alternatyvų gazuotiems vaisvandeniams ieškotojai renkasi egzotišką, prieš kelis tūkstančius metų tolimojoje Azijoje pradėtą gaminti...