Kombucha

NAUJIENOS

Turbūt manote, kad statistinis švedas yra visiškai feminizmo suluošintas ir traumuotas, nevyriškas, kažką nedrąsiai sau po nosimi vapantis...

Sveiko maisto kūrėju save vadinantis Andrius Vilkas (39 m.) vasarą muzikos festivaliuose lankosi ne šiaip sau – jis atkeliauja su sveikų patiekalų...

Pernai metais organzavome pirmąjį kombuchos festivalį, kuris sulaukė labai didelio susidomėjimo, todėl nusprendėme, jog kombuchos festivalis gali...

Kombučia – natūraliai fermentuotas arbatos gėrimas, kuriame gausu probiotikų, organinių rūgščių, virškinimo fermentų ir antioksidantų....

Fermentacijos grybai daro stebuklus: gyvas kefyro grybas pieną paverčia tirštu ir charakteringu kefyru, o arbatos grybas arbatą paverčia kombučos...

Lietuvoje sparčiai populiarėja fermentuotas arbatos gėrimas kombučia . Kai kurie jau tikriausiai yra su juo susipažinę ar net ragavę, tačiau kitiems...

Išrinkti Lietuvos metų gaminiai  (8)

2020 m. gruodžio 17 d. 18:18

8 dalykai, kurie 2020-aisiais keis vyną

2020 m. sausio 8 d. 09:33