koldūnai

67 straipsnių

Šie visame pasaulyje išpopuliarėję koldūnai kilę iš Kinijos, bet tapo labai populiarūs Japonijoje. Jie gaminami iš plonos, traškios tešlos su ryškaus skonio įdaru, įprastai valgomi su sojos ar saldžiarūgščiu padažu. Populiariausias – kiaulienos įdaras, tačiau gyoza pagaminti naudojama ir jautiena ar...

Koldūnai iškepa labai minkšti, o padažas tiesiog sujungia visus ingredientus į tikrai skanų patiekalą. Jei neturite grietinėlės, vietoj jos galite naudoti riebesnį pieną. Geriausia koldūnus kepti tokio dydžio formoje, kad koldūnai nebūtų vienas ant kito, tad jei gaminsite dvigubą porciją – naudokite...

REUTERS

Niujorkiečiai dabar gali pasivaišinti koldūnais nesukdami galvos, kad prieš tai teks kalbėtis ar apskritai turėti kontaktą su kitais žmonėmis. „Brooklyn Dumpling Shop“ pakeitė savo verslo modelį: dabar maitinimo įstaiga pristato savo patiekalus 24 valandas per parą ir 7 dienas per savaitę pasitelkda...