kepimas

kepimas

Kepimas – maisto paruošimo būdas, kuomet maistas yra apkepamas sąlyginai nedideliame kiekyje aliejaus ar kituose riebaluose. Tokia maisto paruošimo technika kilo iš Senojo Egipto karalystės, maždaug 2500 m. pr. m. e. Vienas populiariausių maisto apdorojimo būdų, naudojamas viso Pasaulio virtuvėse.

NAUJIENOS

Sveiki, čia Andrius Užkalnis , ir aš esu jūsų geriausias draugas ir mėgstamiausias maisto apžvalgininkas. Šiuo metu gyvenu Italijoje (po mėnesio...

Pažvelgus į šią moterį, net nepasakytum, kad ji trijų vaikų mama, teisininkės išsilavinimą turinti verslininkė, prieš pandemiją įkūrusi savo...

5-ajį praėjusio amžiaus dešimtmetį Jungtinėse Valstijose baigėsi Didžioji depresija , bet Europoje prasidėjo Antrasis pasaulinis karas . Namuose...

Tradicinė pirtis – su garu, vantomis, vėsiu pliūpsniu vandens – tai niekada nenuvilianti vieta. Po pirties į namus grįžti jau ne kojomis, o...

Kartais savo mieste jautiesi, kaip karo apkasuose. Jeigu kas klaustų, kuo buvo įsimintini 2021 metai, tai sakyčiau, skyrybomis, vestuvėmis ir maršais....

Gimtadienis sodyboje ar šašlykų kepimas poilsiavietėje – kokia bebūtų proga, taisyklės išlieka tos pačios. Yra keli dalykai, kuriuos užmiršę...

Rūkyta žuvis: smaguriauti ar atsisakyti?  (1)

2021 m. birželio 24 d. 10:00

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10