Kartą paragavęs namuose pagaminto patiekalo į parduotuvėse siūlomą analogą net nebežiūri. Šiam teiginiui 100 procentų pritaria maisto...
Antienos kepenėlės – puikus patiekalas , kurį galima ruošti net šventiniam stalui. Ir užtruksite neilgai – iki 20 minučių. Patiekite...
Kepenėlės yra vienas mėgstamiausių šefo Roko Galvono patiekalų ingredientų. Namuose jis dažnai gamina paštetą ir jį naudodamas ruošia įvairius...
Paštetas – tai mėsa tinginiams. Paruošto pašteto nereikia virti, kepti, pjauti ir net kramtyti. Tačiau naudingų medžiagų jame ne mažiau, negu...
Prasidėjus sveikos mitybos madai, dietologai ir jų gerbėjai pasmerkė ir pamiršo daugelį įprastų produktų. Vienus tokius produktus pavadino...