Kažkada vėl turėjo ateiti tokia diena, kai valgysiu kebabą.
kebabai
45 straipsnių
Naminių kebabų receptas praverčia, kai stinga laiko, o valgyti norisi čia ir dabar. Tačiau nors ir greitas, šis maistas yra sveikas. Kuo daugiau daržovių, tuo ir sveikiau, ir gardžiau. Kebabą valgykite šiltą.
Nyderlandų virtuvė keliautojo akimis – fantastiški skonio atradimai ir kišenės neplėšančios kainos (1)
Turistai dažniausiai keliauja į didžiuosius Nyderlandų Karalystės miestus, tačiau maži miesteliai ir kaimai savo kraštovaizdžiu, architektūra ar restoranais nė kiek nuo jų neatsilieka. Sugalvojome su tėčiu aplankyti Nyderlandų šiaurės rytų dalį, Drentės ir Overeiselio provincijas – Hardenbergą, Omen...
Panevėžyje, Respublikos gatvėje, prieš pusantrų metų duris atvėrė greito maisto restoranas „Amazonė“. Galima būtų sakyti, kad šio verslo, o kartu – ir jų savininkų, istorija yra tokia pat egzotiška kaip ir restorano pavadinimas.
Jeigu nuvykę į Lietuvos pajūrio sostinę erzinatės ir pykstate ant vietos restoranų dėl užkeltų jų kainų, štai jums alternatyva – Palangos gatvės maisto užkandinės, kuriose maisto kokybė nė kiek nenusileidžia prabangiems restoranams, o kai kur net ir lenkia. DELFI Kelionių ambasadorius Orijus Gasanov...
Vasarą norisi kuo daugiau laiko praleisti gamtoje, gaminti lauke ir mėgautis ant žarijų keptais patiekalais. Jei ir šį savaitgalį svarstote užkurti kepsninę, tačiau tradiciniai grilio valgiai pabodo – išbandykite vištienos liuliakebabą. Maisto ekspertas dalijasi gudrybėmis, kaip lengvai ir greitai j...
Kai vietinių Panevėžio gyventojų pasiteiravau, kuri kebabinė mieste geriausia, jie nesudvejoję patvirtino – „13 kampas“. Man beliko tik nuvažiuoti į Aukštaitijos sostinę ir savo akimis pamatyti, kaip iš tiesų atrodo minėta kebabinė. Ir nors kebabų aš neragavau, man pavyko parsivežti tikrai įdomią ši...
Kebabo kainą išgirdęs kaunietis negalėjo patikėti savo ausimis: nežinau, ar bandysiu dar čia valgyti
Ketvirtadienio vakarą pajutęs alkį ir nusprendęs jį numalšinti kebabu, „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas gavo smarkiai nustebti. Pasak kauniečio, darbuotoja iš jo paprašė beveik dešimties eurų, nes žmogus esą buvo skolingas už ankstesnį užsakymą.
Vasara – tikrų tikriausias grilinimo sezonas, kai ant laužo, kepsninės ar šašlykinės kepti skanėstai pakeičia vakarienes ir sukviečia draugų kompanijas laiką leisti kartu. Paskutinę vasaros dieną dalinamės kepsninės sezono uždarymui tobulai tinkančiu patiekalu, kurio paruošimas – itin paprastas, o s...
Kėdainietė Irena Pečiulienė, išėjusi į pensiją ir pasiilgusi bendravimo su žmonėmis, šalia savo namų atidarė kebabų kioskelį. Moteris sako, kad darbo jai tikrai netrūksta, o patį verslą vadina tikra avantiūra.
„Delfi TV“ eteryje netrūksta paprastų ir greitai paruošiamų receptų, kurie pravers kiekvienam, tačiau šįkart šeštadieniais 9.30 val. „Delfi TV“ eteryje rodomoje laidoje „Receptų receptai“ – net 10 receptų meksikietiškų patiekalų mėgėjams. Apie tortilijas, kurios ir bus pasitelktos gaminant visus pat...
Pakeliavę po pasaulį Kipras ir Greta Dabulevičiai prieš šešerius metus Elektrėnuose ėmėsi šeimos verslo. Pradėję nuo maisto vagonėlio šiandien jie įsikūrę užkandinėje „Paragauk pats“ ir galvoja apie plėtrą. Tačiau jų planams trukdo darbo jėgos trūkumas.
Malonūs, nosį kutenantys kvapai taps nauja Švėkšnos centrinės aikštės dalimi. Vakar, antradienį, atsidarė (Liepų a. 10) nauja greito maisto užkandinė ant ratų. Kiekvieną dieną iki vėlyvo vakaro dirbsianti užkandinė žada džiuginti gausiu, skaniu asortimentu.
Vilniečiai tikrai žino, kur Vilniuje patys skaniausi kebabai. Žymioji kebabinė įsileido degustatorių Alfą į savo virtuvę ir atskleidė paslaptį, kas gi kebabus padaro tokius skanius. Pasigaminkite namie arba užsukite į „Jammi“ kebabinę, kaip tai padarė ir virtuvės mitų griovėjas.
„Kebabai“ – štai tokia iškaba kabo ant vieno Širvintose esančių namų fasadų. Jau beveik keturis metus čia veikia iraniečio Mahmoudo Tighnavard įkurta kebabinė. Sklandžia lietuvių kalba kalbantis vyras sako, kad gyventi į Iraną grįžti jis nenori, Lietuvoje turi sukūręs šeimą, o mūsų šalį myli taip st...
Akademijos miestelio centre veikiančioje nedidelėje turgavietėje, kurioje daugiausia prekiaujama dėvėtais drabužiais, vietos gyventojų pramintoje Akademijos „gariūnais“ – nedidelės pertvarkos. Šalia turgavietės besiglaudę du kebabų bei kitų maisto produktų kioskai pagaliau legalizuoti – perkelti į v...
Prekybos ir pramogų centre „ Babilonas “ duris atvėrė garsieji Vilniaus kebabai JAMMI. 9 greito maisto restoranus Vilniuje valdantis JAMMI tinklas plėtrą į kitus miestus pradeda nuo Panevėžio. JAMMI restoranų lankytojai teigia, kad nėra tokio vilniečio, kuris nebūtų ten valgęs, tad naujasis JAMMI „B...
Pietų pertrauka išskirtinių pasiūlymų kebabinėje: atgarsiai apie šią vietą atviliojo netgi mūsų prezidentę (43)
Turiu iškart įspėti, kad ši mano apžvalga skirta mėgstantiems netradicines vietas ir dar mažiau tradicinius patiekalus savo pietums. Bent jau aš noriu tikėti, kad pietums dažnai šio patiekalo nevalgote, o jeigu ir valgote, neįsižeiskite, bet geriau taip daryti nereikėtų. Šįkart aš apie lietuvių laba...
Ar jau ragavote sushi burrito – didžiausio lietuvių taip pamėgto kebabo konkurento ir dar vieno ženklo apie tai, kad Kaune greito maisto revoliucija įgauna pagreitį? Priešingai nei kebabas, sushi burrito gaminamas iš šviežių, maistingų, aukštos kokybės ingredientų, tokių kaip jūrų gėrybės, daržovės ...
„Tikiu tik ta statistika, kurią pats suklastoju“, – sakė žinomas Anglijos politikas Vinstonas Čerčilis. Panevėžio verslininkai šiuo mokslu taip pat nebetiki.