Dar visai neseniai marinuodami grilio patiekalus naudodavome tik actą, majonezą, pabodusius prieskonius, o prie šašlykų patiekdavome paprasčiausio...
Šašlykai – jau beveik pamirštas grilio patiekalas . Dabar lietuviai ant grotelių kepa didkepsnius, mėsainius, jūrų gėrybes ir net desertus. Grilio...
Neteisėtu praturtėjimu įtariamas buvęs Kauno klinikų vadovas Juozas Pundzius Valstybinei mokesčių inspekcijai (VMI) sumokėjo 27 tūkst. eurų...
Kepti ant grilio irgi yra menas – tai patvirtintų bet kuris, mėgstantis gaminti ant ugnies ar lengvai smilkstančių anglių.
Ilgiausios dienos ir trumpiausios nakties šventė - viena gražiausių ir prasmingiausių švenčių vasarą. Senovės apeigomis ir tradicijomis apipinta...