Juozas Kaminskas

Pabodo tradiciniai grilio patiekalų marinatai? Išbandykite naujoviškus

Dar visai neseniai marinuodami grilio patiekalus naudodavome tik actą, majonezą, pabodusius prieskonius, o prie šašlykų patiekdavome paprasčiausio...

Lietuviai šašlykų nebevalgo, užtat žino, kaip iškepti tobulus burgerius (3)

Šašlykai – jau beveik pamirštas grilio patiekalas . Dabar lietuviai ant grotelių kepa didkepsnius, mėsainius, jūrų gėrybes ir net desertus. Grilio...

J. Pundzius VMI sumokėjo 27 tūkst. eurų (11)

Neteisėtu praturtėjimu įtariamas buvęs Kauno klinikų vadovas Juozas Pundzius Valstybinei mokesčių inspekcijai (VMI) sumokėjo 27 tūkst. eurų...

Į Lietuvą skverbiasi vokiška mada

Kepti ant grilio irgi yra menas – tai patvirtintų bet kuris, mėgstantis gaminti ant ugnies ar lengvai smilkstančių anglių.

Joninių grilio šedevrai: nuo sočių kepsnių iki spontaniškų desertų

Ilgiausios dienos ir trumpiausios nakties šventė - viena gražiausių ir prasmingiausių švenčių vasarą. Senovės apeigomis ir tradicijomis apipinta...