Prenumeruok

Jonas Lingys

NAUJIENOS

Ne vienas lietuvis kepdamas šašlyką ant jo užšlaksto alaus tikėdamasis, kad mėsa taps skanesnė, minkštesnė ir puikesnė. Alaus someljė Jonas...

Alus ir grilis – tai tandemas, be kurio vasaros sezonas praktiškai neįsivaizduojamas. Ant grotelių keptos mėsos skonis, kurį papildo gaivi...

Šiandienos gastronominis pasaulis apsivertė aukštyn kojomis – pradėjome vertinti tai, kas ilgus metus tūnojo paraštėse: senovinės grūdinės...

„Žalgiris” ar „Lietuvos rytas”, elektronika ar rokenrolas, lygiai taip pat alus ar vynas – turbūt kiekvienas turi širdžiai artimesnį...

Pirmaisiais Pirmojo pasaulinio karo mėnesiais britų armijai patyrus didžiulius nuostolius, jos papildymas tapo galvos skausmu Britanijos valdantiems. Mat,...

Lietuvos gyventojai „Švyturio“ nealkoholinį alų laiko geriausiu pasirinkimu. Tokią išvadą skelbia tyrimus atliekanti Šveicarijos organizacija...

Beer Renaissance flourishes in Lithuania

2016 m. balandžio 8 d. 15:59

Tikrino barų darbą: ką rado  (63)

2014 m. birželio 5 d. 21:05

Naujas monstras pinigams išplauti?  (13)

2011 m. lapkričio 5 d. 06:20

Afera apnuogino valdymo spragas  (13)

2011 m. spalio 8 d. 00:01

Veislininkystė pateko į aklavietę  (18)

2010 m. lapkričio 6 d. 00:02

Grėsminga pienininkystės perspektyva  (24)

2009 m. vasario 25 d. 00:10