Jonas Jonušas

NAUJIENOS

Soja ir jos produktai, pasak mitybos specialistės, dietistės Vaidos Kurpienės , yra neįvertintas baltymų šaltinis mūsų virtuvėje. Visgi,...

Projekte „ Lietuvos balsas “ startuoja nokautų etapas, kuriame projekto dalyviai pirmą kartą savo pasirodymus ruošė kartu su mokytojais. Trys...

Praėjusį sekmadienį įvykęs aštuntojo „Lietuvos balso“ startas buvo ypač sėkmingas. Tai – pati žiūrimiausia visų sezonų premjera per visą...

Komiškas šou ir vakarienė „Shitty Dinner“, vykusi sostinės menų fabriko „Loftas“ lauko terasoje, sutraukė būrį garsenybių, ištroškusių...

Žinomi žmonės nepraleido galimybės vakarėlio metu kuo daugiau sužinoti apie Japonijos virtuvės išskirtinumus bei išmokti patiems pasigaminti...

Žinomi vilniečiai neatsispyrė pagundai paskanauti artėjančiai Valentino dienai skirtų patiekalų. Į gurmanišką degustaciją kviestinius svečius...

6 mėsainių tendencijos: ką mėgsta lietuviai?  (17)

2018 m. rugpjūčio 3 d. 21:09

Kaip tinkamai iškepti baklažanus  (7)

2015 m. rugsėjo 7 d. 13:40

Zamiast Polki zaśpiewała Łotyszka  (14)

2013 m. gegužės 26 d. 00:21

Niemyćko w superfinale

2013 m. gegužės 19 d. 08:59