Joana Šalomskienė

Penkių dienų antibiotikų kursas gali nuslopinti trečdalį jūsų žarnyno bakterijų . Nors daugelis jų padermių ilgainiui bėgant atsikurs,...

Dar prieš 20 metų kuriant naujus maisto produktus buvo siekiama patenkinti vidutinio statistinio vartotojo poreikius. Tam būdavo atliekami įvairūs...

Moksliniai tyrimai atskleidžia, kad žmogaus žarnyno mikrobiotos, t. y. žarnyne esančių mikroorganizmų ląstelių, „sveikata“ – kokybiškos...

Lietuvoje maisto pramonės ir rinkos stabilumą bei patikimumą pastaruoju metu griauna ją apninkantys skandalai. Tai, be abejonės, kelia riziką visoms...

Dažnas žmogus piktinasi, kad parduotuvėje pirktas pienas nesurūgsta – netampa rūgpieniu. Ir daro išvadą, jog į jį daug chemijos pridėta! Laikyk...

|Maža didelių žinių kaina