jautienos kepsnys

NAUJIENOS

Pabandėme pagaminti jautienos kepsnį pagal dar vieną lietuvių šefo Mariaus Paplausko iš restorano „Dia“ receptą, kuriuo pasidalijo „30...

Ši apžvalga neturės jokio poveikio restoranui, apie kurį rašysiu. Dabar jau ruduo, spalio pabaiga, ir Juodkrantėje lankytojų turbūt vos vienas kitas....

Klausimas „Kiek kainuoja gyvybė?“ dažniausiai sulaukia standartinio atsakymo: „Žmogaus gyvybė – neįkainojama.“ Vis tik gyvenimas gali būti...

Gurmanų pamėgta brandinta jautiena, pasak prekybininkų, atrandama vis daugiau pirkėjų. Maisto gamybos ekspertė Brigita Baratinskaitė atskleidžia, kuo...

Sausas mėsos brandinimas išpopuliarėjęs visame pasaulyje, ne išimtis – ir Lietuva. BIOVELA pristato 32 dienas brandintos rinktinės jautienos...

„Santa Maria“ kartu su sezoninius receptus kuriančia tinklaraštininke ir kulinarinių knygų autore Renata Ničajiene kviečia šiais metais prasmingai...

Baskų kraštas, kurio religija – maistas  (3)

2018 m. spalio 6 d. 14:14