Įdarytos paprikos

Įdarytos paprikos

Paprika (lot. Capsicum, vok. Paprika) – notreliažiedžių (Lamiidae) poklasio bulvinių (Solanaceae) šeimos augalų gentis.

Kultūrinės paprikos yra vienmetės. Žiedai pavieniai arba auga po du stiebo išlinkimuose. Vaisius – uoga.

Įdarytos paprikos – taip patiks, kad tikrai kartosite

Faršu ir ryžiais įdarytos paprikos – puikus pasirinkimas pietums. Paruošimas truks apie 17 minučių, dar apie pusvalandį kepsite orkaitėje....

Neišmeskite po švenčių likusio maisto – 5 skanūs ir nebrangūs patiekalai

Po švenčių dažnuose namuose šaldytuve liko nesunaudotų ir jau vysti bepradedančių daržovių, atidarytas majonezo indelis. O juk ne ant visų...

Įdarytos paprikos – visada pasiseks

Šis įdarytų paprikų receptas itin tiks norintiems sotesnio patiekalo. Išbandykite: nors šiek tiek užtruksite, tačiau neabejokite – įdarytos...

Nenuodėmingi užkandžiai: tiks ir mėgstantiems pavalgyti vakarais

Pavasaris atneša lengvumo ne tik į drabužines, bet ir į lėkštes. Čia karaliaujančios šviežio derliaus daržovės virsta gardžiais patiekalais ir...

Gardžios troškintos įdarytos paprikos: slaptas ingredientas gerokai palengvins visą gamybos procesą (2)

Šįkart patarsime, kaip, turint pakankamai laiko ir, aišku, kantrybės, išsikepti gardžių paprikų, farširuotų tradiciniu įdaru iš maltos jautienos...