Halina Bovševič

NAUJIENOS

Vasara yra pats geriausias metas valgyti daugiau žalumynų – gausus šviežių daržovių pasirinkimas leidžia gerokai praplėsti savo sveiko maisto...

Ilgiausią metų dieną lietuviai yra įpratę vainikuoti gamtoje, o čia dažniausiai neapsieinama grilyje keptų patiekalų – šašlykų, dešrelių,...

Dar prieš kurį laiką buvo normalu mėsą marinuoti majoneze, šiandien toks būdas daugeliui kelia dvejopą jausmą: tai nesveika, riebu ir apsunkina...

Orams vis labiau šylant, vis dažniau keptuvę ar orkaitę iškeičiame į kepsninę. Nors kiauliena ir vištiena vieni populiariausių lietuvių...

Šylantys orai ir artėjanti vasara kviečia mėgautis saule ir ant grilio keptu maistu – jei ne gamtoje, tai savame kieme ar netgi namuose. Patarimais,...

Daugiau laiko namuose reiškia ir daugiau galimybių išbandyti savo jėgas virtuvėje. Pasak Halinos Bovševič, Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos...

Ilgajam savaitgaliui: ant grilio – dešrainiai  (1)

2019 m. birželio 21 d. 15:46