gastronominė kultūra

Paulius Jurkevičius. Vilniaus restoranas su vaikais išvarė? Romoje, Paryžiuje priims (23)

Štai jis, klasikinis rudens savaitgalis: šaltas, niūrus, lietingas. Ir štai tekstas, skirtas nervų sistemai trumpai atpalaiduoti nuo minčių apie...

Paulius Jurkevičius. Dėmesio, restorane – neauklėta Lietuvos ateitis! (10)

Dažniausiai šitai nutinka vasarą. Dažniausiai – kurorte. Restorane ar picerijoje bendrauji su padavėju, aptarinėji meniu, vyno kortą, ir staiga...

Paulius Jurkevičius. Seimas – Lietuvos, bet valgo itališkai, japoniškai. Ir rusiškai (15)

Kalėdinių eglių čempionato fone yra naujiena iš gastronominės politikos. Štai ji: Lietuvos valstybingumo epicentras – Seimas – pagaliau vėl...

Lietuvoje gyvenantis „Michelin“ restoranuose dirbęs šefas pasakė, kada turėsime pirmą žvaigždutę ir kas tie kandidatai

Vis nelaimime „Eurovizijos“ ir vis negauname „ Michelin “ žvaigždutės – taip juokauja lietuviai, laukiantys, kada gi pagaliau mūsų restoranus...