gastronomija

„S. Pellegrino“ jau šeštąjį kartą skelbia jaunųjų virtuvės talentų paiešką (1)

Jau šeštąjį kartą kulinarinis konkursas „S. Pellegrino Young Chef Academy 2024–25“ kviečia jaunuosius virėjus iš viso pasaulio mesti sau...

Paulius Jurkevičius. Kam Lietuvoje švies „Michelin“ restoranų gido žvaigždės? (4)

Ministrės Aušrinės Armonaitės žinia apie prancūzų „ Michelin “ restoranų gido atėjimą į Lietuvą nuaidėjo kaip dar viena, netikėta super...

Valdovų rūmų restorane išskirtinėms progoms bus galima užsisakyti patiekalų iš svirplių

Marijampolės rajone įsikūręs maistinių svirplių ūkis plečia savo asortimento pasiūlą ir tiesia kelius į sostinę: Valdovų rūmuose įsikūrusio...

5 vertingiausios sėklos, kurių turėtų būti kiekvieno virtuvėje: ir skanu, ir sveika

Rūpinantis savo mityba, į kasdienį savo valgiaraštį vertėtų įtraukti ir įvairias sėklas . Jos ne tik pagardina patiekalus, bet ir suteikia...

Jurga ir Paulius Jurkevičiai pristatė savo Italijos įkvėptų receptų knygą: paaiškino, kodėl joje nėra nė vieno žodžio apie picą (4)

Kone du dešimtmečius praleidę Italijoje Jurga ir Paulius Jurkevičiai įkūrė restoraną „Pas Jurgą ir Paulių“ . Jau daugiau nei penkerius metus...

Kornelija Mykolaitytė

Zuokas pardavė vyninių verslą  (4)