Jau šeštąjį kartą kulinarinis konkursas „S. Pellegrino Young Chef Academy 2024–25“ kviečia jaunuosius virėjus iš viso pasaulio mesti sau...
Ministrės Aušrinės Armonaitės žinia apie prancūzų „ Michelin “ restoranų gido atėjimą į Lietuvą nuaidėjo kaip dar viena, netikėta super...
Marijampolės rajone įsikūręs maistinių svirplių ūkis plečia savo asortimento pasiūlą ir tiesia kelius į sostinę: Valdovų rūmuose įsikūrusio...
Rūpinantis savo mityba, į kasdienį savo valgiaraštį vertėtų įtraukti ir įvairias sėklas . Jos ne tik pagardina patiekalus, bet ir suteikia...
Kone du dešimtmečius praleidę Italijoje Jurga ir Paulius Jurkevičiai įkūrė restoraną „Pas Jurgą ir Paulių“ . Jau daugiau nei penkerius metus...