Garnyras

Garnyras

Garnyras (pranc. garnir 'papuošti, papildyti') – kito patiekalo ar maisto produkto priedas prie mėsos ar žuvies patiekalų. Garnyru būna daržovės, bulvių košė ar kitokios košės ir kt.

NAUJIENOS

Ar čatnis – tai ta pati daržovių mišrainė, kurią gaminame žiemai iš sezoninių daržo gėrybių ir valgome kaip pagardą su pagrindiniu...

Įprasta, kad kepsninių sezonui gerokai įsibėgėjus, jose dažniausiai čirška sultinga mėsa, žuvis arba daržovės. Tačiau lauke išties verta kepti...

Lietuvą pasiekę rekordiniai karščiai gyventojus verčia susirūpinti savijauta ir gerti daugiau vandens . Tačiau atgaivinti gali ir toks sultingas...

Šašlykai – pagrindinis vasarą gaminamas patiekalas. Prie laužo ar miške, sodo namelio kieme ar savo kotedžo prieangyje – juos gaminame visi. Kada...

Rūkyta žuvis: smaguriauti ar atsisakyti?

2021 m. birželio 24 d. 10:00

Nors yra teigiama, kad žuvies rūkymas yra gana prieštaringas kepimo būdas, saikingai valgant rūkytą žuvį ir įtraukiant ją į subalansuotą mitybą,...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10