Garnyras (pranc. garnir 'papuošti, papildyti') – kito patiekalo ar maisto produkto priedas prie mėsos ar žuvies patiekalų. Garnyru būna daržovės, bulvių košė ar kitokios košės ir kt.
Grietinėlės padaže troškintos vištienos šlaunelės – ypatingai skanus patiekalas. Mėsa bus sultinga ir minkšta. Patiekite vištienos šlauneles...
Keptos daržovės su čioriso dešra – vienos skardos patiekalas. Ir labai lengvai paruošiamas. Daug skonio turintis garnyras kuris tiks su žuvimi,...
Išbandykite salierų apkepą : sluoksniuoti salierai su kreminiu sūrio padažu – išskirtinio garnyro idėja. Labai tinka prie mėsos patiekalų arba...
Kai nebesuvalgome, pats metas marinuoti pomidorus . Žiemos metą atidarytas stiklainis su marinuotais pomidorais bus puikus garnyras prie mėsos ,...
Jei norite žiemai pasiruošti gėrybių, labai rekomenduojame burokėlių mišrainė žiemai su paprikomis. Visiškai kitoks skonis nei mums įprastų...