Garnyras

Garnyras

Garnyras (pranc. garnir 'papuošti, papildyti') – kito patiekalo ar maisto produkto priedas prie mėsos ar žuvies patiekalų. Garnyru būna daržovės, bulvių košė ar kitokios košės ir kt.

Vištienos šlaunelės sūrio padaže – gresia apsivalgymas (1)

Grietinėlės padaže troškintos vištienos šlaunelės – ypatingai skanus patiekalas. Mėsa bus sultinga ir minkšta. Patiekite vištienos šlauneles...

Keptos daržovės su čioriso dešra – bus prie mėsos, žuvies ar jūros gėrybių

Keptos daržovės su čioriso dešra – vienos skardos patiekalas. Ir labai lengvai paruošiamas. Daug skonio turintis garnyras kuris tiks su žuvimi,...

Salierų apkepas – itin tinka prie mėsos patiekalų

Išbandykite salierų apkepą : sluoksniuoti salierai su kreminiu sūrio padažu – išskirtinio garnyro idėja. Labai tinka prie mėsos patiekalų arba...

Marinuoti pomidorai – šitaip paruošti išsilaikys iki pat pavasario

Kai nebesuvalgome, pats metas marinuoti pomidorus . Žiemos metą atidarytas stiklainis su marinuotais pomidorais bus puikus garnyras prie mėsos ,...

Burokėlių mišrainė žiemai su paprikomis – bus labai skanu

Jei norite žiemai pasiruošti gėrybių, labai rekomenduojame burokėlių mišrainė žiemai su paprikomis. Visiškai kitoks skonis nei mums įprastų...