Tokios fokačijos tikrai dar nesate ragavę. Ypatingą skonį kuria traškus čederio sūris, po kuriuo slepiasi dešros griežinėliai. Kaip tokią...
Duona mūsų šalyje nuo seniausių laikų turėjo ypatingą reikšmę ir užėmė labai svarbią vietą tiek ant kasdienio, tiek ant šventinio stalo....
Duona jau nuo seno daugelyje kraštų laikoma ypatingą reikšmę turinčiu maistu. Šiandien ant mūsų stalo ji taip pat dažnai sutinkama. Gardžiais...
Vasaros popietę su virtuvės šefu Tomu Rimydžiu , vadovaujančiu istorinės virtuvės restoranui „Ertlio namas“ sostinėje, susitikome pas ūkininkę...
Italų virtuvės šefas Gian Luca Demarco atskleidė paslaptį, kaip pasigaminti ne ką skanesnį dalyką nei picą – fokačija , kuri nudžiugins visus...