flavonoidai

Neseniai atliktas tyrimas parodė: Parkinsono ligos riziką gali didinti ir populiarių produktų grupė

Naujajame tyrime teigiama, kad vartojant šį populiarų produktą gali padidėti Parkinsono ligos rizika, – paskelbė bestlifeonline.com .

Vaida Kurpienė įvardijo gyvybiškai svarbų elementą mūsų organizmui: padeda mažinti ir kraujospūdį, ir cholesterolio kiekį (1)

Jei norite būti sveiki ir išvengti įvairių ligų, turite valgyti sveiką ir subalansuotą maistą . Sveikos mitybos pagrindas yra vaisiai ir...

Šios uogos mūsų organizmui tiesiog būtinos: gali užkirsti kelią vėžiui ir diabetui, gerina smegenų veiklą ir atmintį

Mėgautis avietėmis galima ištisus metus, turint omenyje, kad jos yra tinkamos šaldyti. Visgi šios uogos – ne tiktai gardžios ir tinkamos daugelio...

15 maisto produktų, kuriuos į savo racioną privalo įtraukti kiekviena moteris (1)

Sveika mityba yra svarbi visiems, tačiau tam tikras maistas yra ypač tinkamas moterims aktualioms problemoms spręsti. Šiuose produktuose yra daug...

Kvercetinas – mažai žinomas, bet labai stiprus antikoksidantas: artėjant rudeniui jis itin svarbus

Artėjančiam rudens sezonui, kuris šiais metais kelia ypač didelį gyventojų susirūpinimą sveikata dėl koronaviruso plitimo, organizmą svarbu...