faršas

Įdarytos paprikos – taip patiks, kad tikrai kartosite

Faršu ir ryžiais įdarytos paprikos – puikus pasirinkimas pietums. Paruošimas truks apie 17 minučių, dar apie pusvalandį kepsite orkaitėje....

Liežuvio vyniotinis – kokios Velykos be jo!

Ant šv. Velykų stalo dažnai puikuojasi mėsos ar liežuvio vyniotinis . Tad šįkart kviečiame jį pasigaminti patiems. Liežuvio vyniotinio skonį...

Įdarytos saldžiosios paprikos – sotus ir kvapnus patiekalas pietums ar vakarienei

Paprastai faršu įdarytos saldžiosios paprikos patinka visiems, žinoma, tiems, kas neatsisako valgyti mėsos. Spalvingas, kvapnus, sotus patiekalas...

Kitokie cepelinai – kepkite juos orkaitėje

Cepelinai gali būti kitokie. Šiem net nereikės bulvių tarkių naudosite išvirtas bulves. kitokius cepelinus pateikite su mėgiamu padažu: grietine ar...

Čeburekai: ko gero, pagal šį receptą skaniausi (2)

Tai, ko gero, skaniausias čeburekų receptas. Su kefyru ruošiama tešla yra elastinga ir tuo pačiu iš išorės traški, o su sultiniu ruoštas faršas...