Emaliuoti indai

Atrodytų, kas gali būti paprasčiau už indų plovimą. Kokios čia gali būti paslaptys? Bet net ir čia yra savų niuansų, kuriuos žinodami...

Mes daug daugiau dėmesio skiriame tam, ką valgome, nei tam, į ką tą maistą dedame. Ir be reikalo – juk mūsų sveikata ir gera savijauta taip pat...

Kokiuose induose ruošti maistą, kad jis būtų naudingas, išsaugotų vitaminus? Kurie reikalauja mažiausiai priežiūros ir nėra kenksmingi?

Kiek laiko verda košė?  (20)

2011 m. gegužės 20 d. 16:36

Košė - puikus pusryčio patiekalas. Kad ji būtų skani, svarbu ne tik, iš ko ji gaminama, bet ir kiek laiko.

Spanguolė – Šiaurės citrina  (5)

2008 m. rugsėjo 18 d. 12:28

Jei nespėjote spanguolių prisirinkti patys, tai nusipirkti turguje vis dar nevėlu ir netgi būtina, juk jokios kitos uogos taip lengvai neišsilaiko kaip...

Trys Klaipėdos miesto Simono Dacho vidurinėje mokykloje skirtingose klasėse besimokantys vaikai susirgo žarnyno užkrečiamąja liga - ūmiu...