Edita Gavelienė

Dabar „Rimi“ įsigysite džiovintų vaisių ir riešutų pigiau: juose atrasite maistinių medžiagų lobyną

Džiovinti riešutai ir vaisiai yra patogūs užkandžiai, kuriuos paprasta įsimesti į kuprinę ar rankinę keliaujant, o sušilus orams – ir...

Dietologė patarė, kada po gausių vaišių suplanuoti iškrovos dieną ir ką valgyti, kad būtų tikrai veiksminga

Po šventinio savaitgalio dažnas iškart bando badauti ar iki išsekimo sportuoti, bet sveikatai palankios mitybos konsultantė, gydytoja dietologė dr....

Švenčių stalas be liežuvio – kaip Velykos be kiaušinių: nustebinkite svečius gaiviomis salotomis receptas

Jautienos ar kiaulienos liežuvis tinka ir drebučiams, ir salotoms, jis puikuojasi įmantriuose vyniotiniuose su krienais bei majonezu. Tradiciškai...

Dietologė: ši daržovė ne tik pigi, skani ir maistinga – ji stabdo vėžinių ląstelių augimą, tinka reguliuojantiems svorį + 4 receptai

Istoriškai kopūstas – ir maistas, ir vaistas, mat seniau žmonės šią daržovę naudojo medicininiams tikslams: jie buvo naudojami kaip kompresas...

Reguliuoja kraujospūdį, saugo nuo širdies ligų, didina ištvermę – dietologė pataria šių daržovių valgyti kasdien

Iš visų šakniavaisių viena daržovė išsiskiria ryškia spalva, unikaliu skoniu ir maistingumu. Ją augino jau senovės Graikijoje, tiesa, valgymui...