Prenumeruok

Edita Gavelienė

NAUJIENOS

Kai gausiai užderi serbentai ir agrastai , bet nesinori virti uogienių, verta juos užšaldyti – taip ne tik pasirūpinsime vitaminų doze žiemai,...

Arbūzas – vasaros vaisius, kuriame daug vandens, antioksidantų, vitaminų, bet labai mažai kalorijų. Nors gali atrodyti, kad iš arbūzo sunku...

Serbentai – tai Lietuvos soduose dažnai augančių agrastinių šeimos daugiamečių uogakrūmių uogos, kurios gali būti raudonos, baltos arba juodos...

Avietės – savybėmis ir skoniu ypatingos uogos, išsiskiriančios gaiviai ryškia spalva. Sultingos, aksominio švelnumo, kvapnios avietės yra vienos...

Vidurvasaris – pats uogų derliaus pikas, tad jų ne tik miške, bet ir soduose dabar daugiausia. Norintiems sutaupyti, sezoniškumą pravartu išnaudoti...

Net tie, kurie kasdien medaus nevartoja, spintelėje turi bent vieną stiklainėlį medaus tam atvejui, kai užpuola sloga ar ima perštėti gerklę. Nors...

1 2 3 4 5 6 7 8 9