Koks apmaudas apima, kai išskalbus visiškai naują megztinį šis nepataisomai susitraukia ar susivelia! O kai pūkuojasi – atrodo, nei rankiosi tuos...
Nors pavasaris tituluojamas vienu gražiausių metų laiku, kenčiantiems nuo alergijos žiedadulkėms šis laikas gali virsti tikru iššūkiu – pradeda...
Statistinis lietuvis kasmet išmeta apie 60 kg dar tinkamo vartoti maisto , o kiekvienas europietis jo atsikrato beveik tris kartus daugiau. Tokią...
Tinklaraščio „Raudona virtuvė“ autorė Skirmantė su šeima gyvena Šiauliuose ir kasdien gamina keturių asmenų šeimai. Tinklaraštyje ir...
Vasarą šviežiomis daržovėmis ir vaisiais mėgaujamės kasdien, tačiau šį derlių norisi išsaugoti ir šaltajam sezonui. Konservavimas tam labai...