džiovinimas

Išmokti kaip maldą: skalbiant ir džiovinant megztinius svarbu nepadaryti dviejų klaidų

Koks apmaudas apima, kai išskalbus visiškai naują megztinį šis nepataisomai susitraukia ar susivelia! O kai pūkuojasi – atrodo, nei rankiosi tuos...

Alergologė pataria kenčiantiems nuo alergijų pataria: tereikia pakeisti vieną įprotį

Nors pavasaris tituluojamas vienu gražiausių metų laiku, kenčiantiems nuo alergijos žiedadulkėms šis laikas gali virsti tikru iššūkiu – pradeda...

Ruošiame lietuvišką rudens derlių žiemai: geriausi apdorojimo būdai, dažniausios klaidos ir specialus receptas

Statistinis lietuvis kasmet išmeta apie 60 kg dar tinkamo vartoti maisto , o kiekvienas europietis jo atsikrato beveik tris kartus daugiau. Tokią...

Džiugina pilnos pintinės grybų? Šiaulietė priminė tradicinį receptą, kuris nukels jus į vaikystę

Tinklaraščio „Raudona virtuvė“ autorė Skirmantė su šeima gyvena Šiauliuose ir kasdien gamina keturių asmenų šeimai. Tinklaraštyje ir...

Konservavimo metodai: kokie geriausi ir kurie tinkamiausi?

Vasarą šviežiomis daržovėmis ir vaisiais mėgaujamės kasdien, tačiau šį derlių norisi išsaugoti ir šaltajam sezonui. Konservavimas tam labai...