duona

duona

Duona – kepinys iš ruginių, kvietinių, kvietruginių miltų arba jų mišinių ir (arba) kitų grūdų produktų tešlos, kuri maišoma, formuojama, purinama ir kildinama mielėmis ir pieno rūgšties bakterijomis, o jos ruošinys kepamas.

NAUJIENOS

Kalbant apie stipriausius, aš turiu omenyje ne save, o restoraną “ Gastronomika ”. Dar prieš karantiną restoranas persikraustė į Senamiestį,...

Kompiuteriai, internetas ir inovatyvios technologijos neatpažįstamai pakeitė mūsų kasdienybę. Tačiau tam tikros tradicijos išlieka. Viena tokių –...

„Svarbu atrasti laimę kasdienybės akimirkose“, – sako kunigas Benas Audrius Martusevičius, pasirašinėjantis Beno Lyrio slapyvardžiu....

Gausybė iliustracijų ir intriguojančios istorijos – tai, ko nestokoja šiandienės knygos vaikams. Kad skaityti būtų ne prievolė, o malonumas,...

Restorano šeimininkas Pascalis Mousett pristato naują valgiaraštį, kuris, kaip jis viliasi, paskatins maisto tradicijoms iki negalėjimo ištikimus...

Vienuolika metų rinkoje veikianti Ryšių su visuomene agentūrų asociacija (RSVA) plečia veiklos lauką, pakeitė pavadinimą ir tapo Komunikacijos...

Joe Bidenas JAV ekonomikos nepakeistų

2020 m. spalio 13 d. 12:08

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
|Maža didelių žinių kaina