drėgmė

drėgmė

Drėgmė paprastai reiškia vandenį mažais kiekiais.

Drėgmės kiekis (drėgnumas) labai svarbus įvairiuose maisto produktuose, tokiuose kaip sūris, bei džiovintuose produktuose, pvz., arbatoje. Per didelė drėgmė gali pagreitinti bakterijų dauginimąsi, maisto gedimą, pelyjimą, puvimą.

Kodėl vienas naudotas automobilis atranda naują šeimininką vos per kelias dienas, o kitas ištisus mėnesius „kabo“ skelbimų lentose? Pasirodo, kaip...

Jeigu savaitgalį planuojate kelionę į mišką ir tikitės, kad po kelių lietingų dienų dabar jau tikrai rausite įspūdingo dydžio baravykus, prieš...

Gurmanų pamėgta brandinta jautiena, pasak prekybininkų, atrandama vis daugiau pirkėjų. Maisto gamybos ekspertė Brigita Baratinskaitė atskleidžia, kuo...

Daugėjant koronaviruso atvejų Lietuvoje, dar iki Vyriausybei paskelbiant apie privalomą kaukių dėvėjimą uždarose viešose patalpose, SBA grupės...

Karmelitų g. 3 įsikūrusios viešosios įstaigos „ Amatynas “ vadovė Austėja Luchtanaitė sako, kad po kiekvienos stipresnės liūties jos patalpas...

Užsipylėte raudonojo vyno ant naujutėlaičių džinsų, vaikas kečupu išterliojo fotelį, o riebalų dėmės , atrodo, randasi pačios, be to, visur,...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
|Maža didelių žinių kaina