Deivydas Praspaliauskas

Sostinės Užupio rajone atidarytas dukart geriausio Lietuvos virėjo vardo ir daug kitų titulų savininko Deivydo Praspaliausko restoranas „ Amandus...

Įsibėgėjus vasariškiems orams, norisi ištrūkti į gamtą ir kuo mažiau laiko leisti virtuvėje. Restorano „Amandus“ savininkas ir virtuvės šefas...

Graikija didžiuojasi viena seniausių ir turtingiausių pasaulio virtuvių, kuri savo ištakomis siekia dar antikinius laikus. Anot restorano „Amandus“...

Nors karantinas ir švelninamas, įtemptas laikas padarė savo – aštuonerius metus sėkmingai gyvavęs meksikietiškas restoranas „Sofa de Pancho“...

Ko gero vienas paprasčiausių būdų ištrūkti iš įprastos kasdienybės – leistis į kulinarines keliones savo virtuvėje ir bent akimirkai nusikelti...

Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija jungiasi prie iniciatyvos „ Stiprūs kartu “ ir kviečia virtuvės šefus bei virėjus,...

Nidoje atrado Meksiką, o gal net ir geriau  (56)

2019 m. rugpjūčio 21 d. 18:55

„What's Next?“: apie ką kalbėta šiemet?

2018 m. lapkričio 13 d. 15:40

|Maža didelių žinių kaina