Deivydas Praspaliauskas

NAUJIENOS

Prieš pat šv. Velykas kiaušinių pardavimai suintensyvėja, tad organizacija „Tušti narvai “ skatina dažniau pamąstyti apie tai, iš kur...

Restoranų savininkai tapę situacijos įkaitais – per karantiną veikti negali, tačiau maisto pristatymo platformos, tokios kaip „ Wolt “ ar...

Populiaraus restorano Vilniuje „ Amandus “ savininkas ir garsus virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas pranešė džiugias naujienas – jis su savo...

Krevetės su smidrais ir grietinėlės bei moliūgų sėklų padažu - skamba sudėtingai? Žymus virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas įrodė, kad sunku...

Rubrikoje „Šiandien kimba“ kaskart pristatysime vis naują žuvies paruošimo būdą. Šį sykį tai – egzotinis, bet lengvai pagaminamas patiekalas.

Anksčiau universitetinis išsilavinimas buvo laikomas prestižu, rodydavo tam tikrą statusą visuomenėje. Visgi, šiandien itin vertinamas...

Ieškančius buto vilioja vakariene oro balione  (3)

2020 m. rugsėjo 14 d. 16:48

Nidoje atrado Meksiką, o gal net ir geriau  (56)

2019 m. rugpjūčio 21 d. 18:55