Deivydas Praspaliauskas

NAUJIENOS

Birželio 3 d. Klaipėdoje pristatytas naujas virtuvės šefo Deivydo Praspaliausko meniu, specialiai sukurtas keltų operatoriaus DFDS restoranams „Mare...

Prieš pat šv. Velykas kiaušinių pardavimai suintensyvėja, tad organizacija „Tušti narvai “ skatina dažniau pamąstyti apie tai, iš kur...

Restoranų savininkai tapę situacijos įkaitais – per karantiną veikti negali, tačiau maisto pristatymo platformos, tokios kaip „ Wolt “ ar...

Populiaraus restorano Vilniuje „ Amandus “ savininkas ir garsus virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas pranešė džiugias naujienas – jis su savo...

Krevetės su smidrais ir grietinėlės bei moliūgų sėklų padažu - skamba sudėtingai? Žymus virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas įrodė, kad sunku...

Rubrikoje „Šiandien kimba“ kaskart pristatysime vis naują žuvies paruošimo būdą. Šį sykį tai – egzotinis, bet lengvai pagaminamas patiekalas.

Ieškančius buto vilioja vakariene oro balione  (3)

2020 m. rugsėjo 14 d. 16:48

Nidoje atrado Meksiką, o gal net ir geriau  (56)

2019 m. rugpjūčio 21 d. 18:55