2021 m. balandžio 1 d. 14:00
Prieš pat šv. Velykas kiaušinių pardavimai suintensyvėja, tad organizacija „Tušti narvai “ skatina dažniau pamąstyti apie tai, iš kur...
2021 m. sausio 21 d. 05:30
Restoranų savininkai tapę situacijos įkaitais – per karantiną veikti negali, tačiau maisto pristatymo platformos, tokios kaip „ Wolt “ ar...
2021 m. sausio 3 d. 16:40
Populiaraus restorano Vilniuje „ Amandus “ savininkas ir garsus virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas pranešė džiugias naujienas – jis su savo...
2020 m. gruodžio 23 d. 18:39
Krevetės su smidrais ir grietinėlės bei moliūgų sėklų padažu - skamba sudėtingai? Žymus virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas įrodė, kad sunku...
2020 m. gruodžio 11 d. 14:20
Rubrikoje „Šiandien kimba“ kaskart pristatysime vis naują žuvies paruošimo būdą. Šį sykį tai – egzotinis, bet lengvai pagaminamas patiekalas.
2020 m. lapkričio 3 d. 19:12
Anksčiau universitetinis išsilavinimas buvo laikomas prestižu, rodydavo tam tikrą statusą visuomenėje. Visgi, šiandien itin vertinamas...
2020 m. spalio 10 d. 14:26
2020 m. rugsėjo 11 d. 15:14
2020 m. birželio 8 d. 13:32
2020 m. gegužės 4 d. 14:09
2020 m. kovo 25 d. 16:07
2019 m. gruodžio 6 d. 17:00
2019 m. rugpjūčio 13 d. 19:14
2019 m. rugpjūčio 5 d. 15:35
2019 m. gegužės 25 d. 20:36
2019 m. gegužės 7 d. 20:30
2019 m. vasario 28 d. 14:14
2018 m. gruodžio 28 d. 16:29