degustacija

Sostinės baras vilioja neįprastomis atrakcijomis – rezervacijos į baltos mišrainės ar čeburekų degustacijas išgraibstomos akimirksniu

Prieš kelerius metus sostinėje barą 90-ųjų tema „Slojikai“ atidaręs Paulius Liubertas sugalvojo, kaip prisivilioti lankytojų. „Reikia...

Naują laidos „Receptų receptai“ sezoną Ivanauskas pristatė neeilinės degustacijos metu: pavyko nustebinti

Pastaruoju metu vis daugiau žmonių pamėgo gaminti namuose, todėl norėdami gardžiais patiekalais palepinti artimuosius jie nuolat ieško naujų...

Eksperimentas tamsoje: žinomi žmonės išdrįso patirti naujų pojūčių

Antradienio vakarą žinomi šalies žmonės rinkosi į naują intriguojančią patirtį – gurmanišką sūrių ir vyno degustaciją aklinoje tamsoje...

Paaiškino, dėl ko žmonės prie desertų mėgsta kavą: dėl tos pačios priežasties prie jų tiktų ir alus (1)

Geriausiu šiais metais pripažintas virtuvės šefo Martyno Praškevičiaus restoranas „Džiaugsmas“ šį garbingą titulą iškovojo ir Lietuvos...

Po neįprastai sausos vasaros Bordo tikisi „puikaus“ vynų derliaus

Neįprastai šiltam augimo sezonui ir ypatingai sausai vasarai pasibaigus Bordo vyndariai jau planuoja „puikų“ vynų derlių, teigia Olivieras...