Prieš kelerius metus sostinėje barą 90-ųjų tema „Slojikai“ atidaręs Paulius Liubertas sugalvojo, kaip prisivilioti lankytojų. „Reikia...
Pastaruoju metu vis daugiau žmonių pamėgo gaminti namuose, todėl norėdami gardžiais patiekalais palepinti artimuosius jie nuolat ieško naujų...
Antradienio vakarą žinomi šalies žmonės rinkosi į naują intriguojančią patirtį – gurmanišką sūrių ir vyno degustaciją aklinoje tamsoje...
Geriausiu šiais metais pripažintas virtuvės šefo Martyno Praškevičiaus restoranas „Džiaugsmas“ šį garbingą titulą iškovojo ir Lietuvos...
Neįprastai šiltam augimo sezonui ir ypatingai sausai vasarai pasibaigus Bordo vyndariai jau planuoja „puikų“ vynų derlių, teigia Olivieras...