Danutė Kunčienė

NAUJIENOS

Artėjanti Žolinė – puiki proga prisiminti, kokios visgi išskirtinės gamtos kraštas esame. Bėgame iš skubančio miesto į ramų mišką, grožimės...

Nors kai kuriuos šių augalų žmonės laiko įkyriomis piktžolėmis, žolininkė Danutė Kunčienė juos vadina „šventąja trejybe“: dviejų...

Jei norite būti sveiki bei energingi pavasarį, žolininkai ragina skubėti į pievas, kuriose jau galima rasti pirmųjų žalumynų, kurie sveikatai –...

Nuo žiemiškos darganos gelbėja ne tik storesnis megztinis, bet ir organizmą šildančių savybių turintis maistas. Kokie gi produktai turėtų būtinai...

Amalai – nuodingi ar naudingi  (7)

2018 m. gruodžio 28 d. 09:31

Amalai, medžių viršūnėse žaliuojantys rutulio formos puskrūmiai, gamtos fone ypač išsiskiria žiemą, kai medžiai būna be lapų.

Ant pavasarinio stalo – žolelių penkiukė  (9)

2018 m. gegužės 7 d. 12:49

Kai pasitraukia žiema, akys pačios ima ieškoti pirmųjų žalių daigelių. Pavasarį ypač naudingi jaunos žalumos – dilgėlių, garšvų,...

Žolininkė patarė, ką valgyti, kai šalta  (18)

2016 m. spalio 17 d. 12:39

Kada reikėtų atsisakyti pieno produktų  (4)

2016 m. vasario 1 d. 09:27

Žolininkė pataria, kaip kovoti su nemiga  (10)

2015 m. lapkričio 20 d. 17:19

Kaip lengvai nubusti ir nesijausti mieguistam  (7)

2014 m. gruodžio 6 d. 18:21

Kada sulčių geriau negerti?  (11)

2014 m. liepos 30 d. 10:32